18 Απριλίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΣΟΚ !!!!!

Το κόμμα που τρέλανε την Ελλάδα με τα κατορθώματά του, διαμορφώνοντας μάλιστα επί σειρά ετών, ένα νέο κώδικα πολιτικής ηθικής, διαφάνειας, στυλ ζωής ακόμη και ψυχαγωγίας, επιδιώκει να μας ''αποτελειώσει'' τώρα που πνέει τα λοίσθια, με τα καμώματα των υπολοίπων ,των στελεχών του. 

Το ΠΑΣΟΚ εννοούμε βέβαια και τα απομεινάρια του, που προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά σε τοπικό επίπεδο, μέχρι να δούνε τι θα κάνουν με τις ''θρούμπες'', τα ''ρυάκια'', τους ''05'' και ότι άλλο σκαρφιστούνε, για να επιβιώσουνε. Άσχετα εάν σήμερα αποκηρύσσουν την παράταξη που τους ανέθρεψε (και αρκετούς τους βόλεψε πολλαπλώς), δηλώνοντας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ, οι νοοτροπίες και οι πρακτικές που σπούδασαν καλά στις τοπικές και κομματικές οργανώσεις, δεν λένε να τις εγκαταλείψουν.

Έτσι, δεν μας κάνει εντύπωση η επιθετική προσπάθεια απαξίωσης τη Ξένιας Φωτίου από τον ''Ζ'' και την παράταξη του, σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ποιοι είναι πιο ΠΑΣΟΚ από το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ και ποιοι δικαιούνται το δακτυλίδι (σήμα καταταθέν αυτής της καταστροφικής παράταξης), της πιθανής επόμενης μέρας τους.

Και στην προσπάθεια τους αυτής, φτάνουν σε σημείο να ''δίνουν'' και χτεσινούς συντρόφους και συνοδοιπόρους. Γιατί δεν ξέρει κανείς πως αλλιώς να χαρακτηρίσει το :

'' Μάλλον ξεχνάει η κ. Φωτίου ότι ο κ. Σαλαλές ήταν μόνιμο Κυβερνητικό στέλεχος των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση διατέλεσε  Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, όπως και ο ίδιος σημειώνει στο βιογραφικό του. Με ποιο σύστημα συγκρούστηκε άραγε ο κ.  Σαλαλές; ''

Ευτυχώς που γίνονται και αυτές οι ενδοοικογενειακές συμφεροντολογικές συγκρούσεις, για να ξέρουμε και εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε στη πραγματικότητα και όχι αυτούς που βλέπουμε χαμογελαστούς στις αφίσες, στα καφενεία, στις συνεστιάσεις, στις βόλτες και στα πανηγύρια.

Τα γραπτά κείμενα μένουν και δείχνουν  χαρακτήρα.