1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?

Μια από τις δημοσιογράφες που μας αρέσει πολλαπλώς, είναι η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Τι έγραψε λοιπόν αυτή η λεβέντισσα ....

«Προς το παρόν κωλοτούμπες κάνουν μόνον αυτοί που επί πέντε χρόνια τρέφονταν από τα μνημόνια και τροφοδοτούσαν με τοξικότητα το φόβο του κόσμου, κυρίως λόγω εγγενούς δουλικότητας . Οι άλλοι, τα ακριβοπληρωμένα payrrols , δηλαδή δημοσιογράφοι, καθηγητάδες από το πουθενά, δικαστικοί, δημοσιολογούντες και όσοι μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και τη δημόσια ζωή, οι οποίοι στρατολογήθηκαν κανά χρόνο πριν από το Καστελόριζο, ενεργοποιούν τώρα τη ρήτρα του συμβολαίου… Όλοι τους αγνοούν όμως μια ουσιαστική παράμετρο:Το φρόνημα και το κριτήριο του κόσμου…».
Και ακόμα:
«Ο,τι συμβαίνει, όπως συμβαίνει είναι κυριολεκτικά ώριμο τέκνο και της ανάγκης και της οργής… Σάν έτοιμοι από καιρό, τόσο η κοινωνία όσο και ο βασικός εκφραστής της που είναι απο το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζουν από κοινού τις συνθήκες . Αν αυτό το εγχείρημα ολοκληρωθεί , τότε θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι όντως η κρίση γεννά ευκαιρίες…»
Διαφωνεί κανείς ?