3 Μαρτίου 2015

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....

Αργά το βράδι Δευτέρας που μας πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κώστας Ήσυχος και ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Τόσκας, πέρασαν την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου ερχόμενοι από το Υπουργείο Άμυνας, όπου είχαν πρωταγωνιστήσει με τον αρμόδιο Υπουργό Πάνο Καμμένο σε έντονο επεισόδιο το οποίο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων.

Η έκρηξη αυτή προκλήθηκε από διαφωνία που προέκυψε από θέμα που είχε να κάνει με τις κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος εξερράγη, όπως το συνηθίζει και η έκρηξή του μπορεί να συμπυκνωθεί στη φράση, "κουμάντο στο Πεντάγωνο κάνω μόνο εγώ".

Αμέσως μετά, οι Ήσυχος και Τόσκας κατευθύνθηκαν στο Μαξίμου ενώ οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ "αποσύρθηκαν" στα γραφεία τους.  Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Δευτέρας είχε μεταβεί στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος και το γεγονός αυτό είχε αποδοθεί στην γνωστή υπόθεση της τουρκικής ΝΟΤΑΜ, προφανώς όμως δεν ήταν αυτός, τελικά ο λόγος.

Κανείς δεν γνωρίζει το τι ακριβώς ειπώθηκε στο Πρωθυυπουργικό Γραφείο, ωστόσο, αργά τη νύχτα της Δευτέρας, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων εκλήθησαν και πάλι στο γραφείο του αρμόδιου Υπουργού Πάνου Καμμένου όπου ο ίδιος ο υπουργός προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για "ένταση της στιγμής".

Όλα τα παραπάνω, αποκάλυψε στο Action 24 και στο Briefing του Γιώργου Λαμπράκου ο συνεργάτης της εκπομπής Δημήτρης Μηλάκας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, αυτές οι "εντάσεις της στιγμής" και οι "εκρήξεις" συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στο Πεντάγωνο με αποτέλεσμα, τα προβλήματα αυτά, να αποτελούν νέο πονοκέφαλο για το Μαξίμου και κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα συμβεί η "μεγάλη έκρηξη" και πότε θα συμβεί και η "μεγάλη έξοδος" από το Υπουργείο Αμύνης... προφανώς του ιδίου του υπουργού !