4 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Με τα γεύματα του Τσίπρα και τις διαπραγματεύσεις του Ευκλείδη, έχουμε αφήσει στην άκρη και τις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ. Αλλάζει αρχηγό, βρε παιδιά. Αύριο, Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Πανελληνίου, αρχίζει το έκτακτο συνέδριο του, με τους υποψήφιους επιγόνους, να παίρνουν θέσεις μάχης.

Το προσυνεδριακό κλίμα, πάντως, δεν προοιωνίζει ένα ανέφελο Συνέδριο, καθώς κύκλοι μιας εκ των διεκδικητών της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γενημματά, κατήγγειλαν τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, για προσπάθεια νοθείας και αλλοίωσης των αποτελεσμάτων της ανάδειξης συνέδρων.

Ο έτερος υποψήφιος Ανδρέας Λοβέρδος άφησε, επίσης, αιχμές κατά της κ. Γεννηματά. Σχολιάζοντας την αναφορά της πως «όποιος θέλει να πάει στη ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ να πάει» είπε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Όποιος θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης είπε στον Βήμα 99,5 ότι «μπορεί να υπάρξει εκλογή από τη βάση, φτάνει να είναι πολύ συγκεκριμένο το μητρώο των μελών που θα πάει να ψηφίσει». Τόνισε ότι στο συνέδριο το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποφασίσει οριστικά τι θέλει από τον εαυτό του «γιατί δεν έχει άλλο χρόνο, αλλιώς θα διαλυθεί». Ερωτώμενος δε για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από το κλίμα και τις αποφάσεις του συνεδρίου.

ΚΑΛΑ  ΞΕΚΙΝΑΝΕ  ....