1 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ... ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ :
'' Τελικά με τους πολιτικούς μας είναι να γελάει κανείς.
Κάθομαι και διαβάζω μερικά βιογραφικά αιωνίων υποψηφίων δημάρχων και νομίζω ότι θα ξεκινήσω για Δαφνί μεριά!  Τι πτυχία, τι μεταπτυχιακά, τι κολλέγια, τι πολιτικές επιστήμες, τι οικονομικές επιστήμες και πάνω από όλα αυτά το κερασάκι της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
Αλήθεια πόση εμπειρία και πόσα πτυχία χρειάζονται για να καταλάβεις το δράμα του ανθρώπου που δεν έχει δουλειά, που δεν έχει να φάει , που βλέπει τα παιδιά του να πεινάνε και να ζουν χωρίς ρεύμα;  Θα σας απαντήσω εγώ λοιπόν για να μη κουραστεί και το σοφό το μυαλό σας σωτήρες μας.
Δεν χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κανένα πτυχίο , το μόνο που χρειάζεται είναι φιλότιμο και αγάπη για τον συνάνθρωπο σου και τον τόπο σου και αυτό είναι κάτι που δεν το μαθαίνει κανένα κολλέγιο.

Κωσταντίνος Σταυράκης
Πολιτικός συντονιστής της δημοτικής κίνησης ''Ανεξάρτητοι Πολίτες'' και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας. ''

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ :
Γιατί σπουδάσατε ρε σεις υποψήφιοι ; Έχει δίκιο ο κύριος Πολιτικός συντονιστής. Λίγο φιλότιμο και αγάπη, φτάνουν και παραφτάνουν, για να κάνεις κουμάντο σε ένα Δήμο. Δεν χρειάζονται δα και σπουδές επιπέδου Κολλεγίου Αθηνών (άσχετα τι έκανε ο αρχηγός). Εξ άλλου είναι γνωστό ότι, όσα μαθαίνει κανείς στο πανεπιστήμιο του δρόμου, δεν τα μαθαίνει σε όλα τα Harvard του κόσμου. Όσον αφορά δε την εμπειρία, αυτή αποκτιέται. Πέντε χρόνια, δέκα χρόνια, δεκαπέντε χρόνια, που θα πάει ; Μαθαίνει κανείς.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ :
Προσοχή παιδιά. Με τέτοια κείμενα μπορεί να κατηγορηθείτε ότι υποστηρίζετε την απαξίωση των σπουδών και ίσως και την ποινικοποίηση τους. Ακόμα χειρότερο ότι παροτρύνετε άνεργους και ανεπάγγελτους να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δήμαρχοι. Κύριε Πολιτικέ συντονιστά, μέχρι να μάθετε, δεν συμβουλεύεστε και κανένα πιο έμπειρο ;