8 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ Ο ΣΑΛΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ .....

Η επιστολή του υποψήφιου πλέον δημάρχου Σαλαλέ, έχει δημοσιευτεί σε αρκετά μέσα και έτσι δεν έχει νόημα να κάνουμε άλλη μια αναπαραγωγή της. Εμείς, απλά είπαμε να παραθέσουμε και να επισημάνουμε μερικά σημεία της, έτσι για να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε.  Τόσο το πριν και όσο το μετά. Και βέβαια, περιμένουμε να δούμε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του, ώστε να δέσουμε αυτά που λέει στην επιστολή του, με τις πραγματικές προθέσεις και διαθέσεις του.
 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Γνωρίζω την έλλειψη εμπιστοσύνης που υπάρχει προς την πολιτική και τους πολιτικούς. Τους ξέρεις, τους δοκίμασες. Δοκίμασες την αναβλητικότητα και την μετάθεση ευθυνών για την αποτυχία τους.

Προσωπικά δεν έχω δοκιμαστεί στην Διοίκηση της πόλης μας. Η δική μου άποψη και νοοτροπία είναι διαφορετική. Μία νοοτροπία που λέει ότι αυτό που εξαγγέλλω, όσες δυσκολίες και αν υπάρξουν, έχω υποχρέωση να το φέρω εις πέρας. Να τελειώσω την δουλειά. ............................................................................................................................... ................................................................................................................................................ Λόγια εξαπάτησης των Δημοτών.

Με εμπειρία, γνώση και σκληρή δουλειά, ΜΑΖΙ με όλους εσάς ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική ελπίδας, μια νέα πρόταση ζωής για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μας.

Όλοι πρέπει να στρατευτούμε σε αυτόν τον στόχο, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς προσωπικές και πολιτικές ιδιοτέλειες. Δεν υπάρχουν σωτήρες. Τώρα είναι η εποχή να κτίσουμε μια νέα συλλογικότητα με δημοκρατική λειτουργία. Μια συμμαχία του Δημότη, των εργαζομένων στο Δήμο και της δημοτικής αρχής.

Σε αυτήν την μάχη δηλώνω παρών. Για να ξαναφτιάξουμε μαζί ό,τι χάσαμε, για να δημιουργήσουμε νέα ελπίδα και να προχωρήσουμε μπροστά.