19 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ .....

Είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα, είχατε δείξει μια πολύ καλή πολιτική συμπεριφορά. Και είναι αλήθεια επίσης, ότι ξεχωρίζατε αρκετά, από τους υπόλοιπους συνδυασμούς που διεκδικούν το Δήμο, στο τρόπο προβολής και επικοινωνίας των θέσεων σας. 

Όμως δεν αντέξατε. Πέσατε και εσείς στη παγίδα του, κακώς νοούμενου, λαϊκισμού, με μια δημοσίευση σας σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου, καθώς και με τις προτάσεις σας για τις προοπτικές αντιμετώπισης της.

Ίσως οι υπεύθυνοι συντάκτες του κειμένου σας να είχαν λάθος πληροφόρηση, ίσως και ελλιπή στοιχεία. Και αυτό θα μπορούσε να ήταν κατανοητό και εν μέρει δικαιολογημένο.

Αναφορές όμως όπως, ‘’…νέο χρέος ύψους 14,5 εκ.€’’, ‘’…παρακράτηση του 35% που προορίζεται για τη μισθοδοσία των εργαζομένων’’, ‘’…ορατός κίνδυνος να τεθεί ο Δήμος υπό επιτήρηση’’, και άλλα παρεμφερή, δείχνουν συνειδητή διάθεση καταγγελτικής παρέμβασης.

Εάν όμως αυτό αποτελεί ''καταγγελία'', για '' να μην ξεφύγουμε από αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι '', τότε η τακτική σας, είναι λάθος.  Το πάλαι ποτέ μοδάτο μιμητικό αποτέλεσμα, έχει δείξει ότι δεν βοηθά καθόλου στις μέρες μας.

Και κάτι τέτοιες πρακτικές, ούτε ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ, ούτε ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Απλώς προσθέτουν πόντους στο πισωγύρισμα .....

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.