27 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ''Ζ'' ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, Η ΤΟΥ ''ΙΣΧΥΡΟΥ'' ?

Πολύ θα θέλαμε να ασχοληθούμε και με τα άλλα από τα θέματα μας, που είναι και πολλά, αλλά σήμερα, οι διάφορες αναρτήσεις δημοσκοπήσεων, που από ότι φαίνεται έχουν κυκλοφορήσει μεταξύ φίλων και γνωστών (στείλτε και σε εμάς καμία, βρε παιδιά. Νισάφι πια !!), μας έχουν αποσυντονίσει.

Ορίστε και ένας πίνακας από την έρευνα του '' Ζ '' που δημοσιεύεται σε φιλικό του μάλλον Blog (για να την έχει, τι άλλο να υποθέσει κανείς ;) η οποία έχει κάποια στοιχεία που αξίζουν κάποιο σχολιασμό.  Ας δούμε καταρχήν τον πίνακα :



Τι παρατηρούμε από μερικά μόνο από τα ευρήματα του πίνακα , όπως καταγράφονται τουλάχιστον ;
 
(1). Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των υπηρεσιών του Δήμου ανέρχεται σε 2,65 %. Τότε που το βρήκε και φωνάζει ο ''Ζ'' για αποδιοργάνωση των υπηρεσιών, διάλυση του Δήμου, κ.λ.π. ;
 
(2).Η ΑΝΕΡΓΙΑ καταγράφηκε σαν ΠΡΟΒΛΗΜΑ του 10,31 % !!!! Σε ένα Δήμο που τα επίσημα στοιχεία δίνουν πάνω από 40% !!!!
 
(3). Η κατάσταση των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ καταγράφεται σαν προβληματική στο 1,94%. Τότε τι λέει ο ''Ζ"" για εγκατάλειψη, παντελής έλλειψη και δεν ξέρουμε και εμείς, τι άλλο ;
 
(4). Η ΦΤΩΧΙΑ και ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, καταγράφονται σαν ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο 7,61%. Αξίζει να το σχολιάσουμε ;
 
Έχουμε την ατυχία να ξέρουμε από αυτή τη δουλειά και με μια ανάγνωση να καταφέρνουμε να διακρίνουμε τα όποια (τυχόν) ενδιαφέροντα, για αυτό και δεν συνεχίζουμε άλλο. Αφήνουμε σε εσάς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Εμείς απλώς να σημειώσουμε ότι διακρίνουμε αναντιστοιχία μεταξύ των ευρημάτων και του προγράμματος του ''Ζ''. Ίσα - ίσα φαίνεται ότι ο ΙΣΧΥΡΟΣ τα έχει όλα καλώς καμωμένα, με εξαίρεση την Καθαριότητα (!!!).  Περιμένουμε (με αγωνία) να δούμε τον επόμενο πίνακα της δημοσκόπησης, για να διαπιστώσουμε και άλλα ενδιαφέροντα.
 
(* Διαγράψαμε τα στοιχεία της εταιρίας που έκανε την δημοσκόπηση, γιατί σαφώς δεν ευθύνεται αυτή για τα ευρήματα.)