19 Μαΐου 2014

ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ !!!!

Πάει η πρώτη Κυριακή. Βγήκανε οι δύο μονομάχοι της επόμενης και τώρα, αρχίζει ο νέος γύρος.

Τώρα, οι ''χαμένες'' παρατάξεις θα κάνουν τον απολογισμό τους, για να διαπιστώσουν τι δεν πήγε καλά και πόσο μέσα μπήκε το ταμείο. Είναι και αυτό βλέπετε, η χασούρα. Καλοί οι κοινωνικοί αγώνες, αλλά όσοι δεν είχανε καβάντζα (ούτε για μικροφωνική), μετράνε πόσα ψιλά μείνανε για να ξοφλήσουνε κανένα τυπογράφο, κανένα καφετζή, κανένα σουβλατζή και λοιπούς προμηθευτές, των " αυθόρμητων λαϊκών εκδηλώσεων τους ".

Ο εθνικός μας κλαυσίγελωςΑυτοί βέβαια με τη σειρά τους, έχουν χάσει τον ύπνο τους, για το τι πρόκειται να γίνει τώρα. Θα τα πάρουν, ή θα γίνουν και αυτά ''μελλοντικές απαιτήσεις'' ?.  Όσοι δε ποντάριζαν στον ''δικό τους άνθρωπο'', βλαστημάνε που ποντάρανε στον Αστραχάν. Τους βγήκε μουλάρι !!

Μεγάλοι κερδισμένοι όμως,  οι πάσης φύσεως ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ.  Επαγγελματίες ή μη, πληρωμένοι ή εθελοντές, άδολοι ή με σκοπό, καθαροί ή σε διατεταγμένη υπηρεσία, όλοι είναι κερδισμένοι. Τα είχαν προβλέψει ΟΛΑ !!! Μέχρι και την ήττα του ''δικού'' τους. Και του το είχαν πει. Αλλά δεν τους άκουγε για να αλλάξουν επικοινωνιακό πλάνο και για αυτό, έχασαν !!

Τώρα βέβαια προετοιμάζονται για να   ''τοποθετηθούν '' κατάλληλα στον, κατά την εκτίμηση τους, ΝΙΚΗΤΗ. Πρέπει να προσφέρουν υπηρεσίες και σε αυτόν, για αυτό ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ΧΑΜΕΝΟΣ !!!

Αθάνατη Ελλάδα του 2014 !!!!!!