11 Ιουλίου 2014

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ...

Οι ζυμώσεις που συντελούνται σε όλο το φάσμα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ήταν αναμενόμενο ότι θα είχαν και τον αντίκτυπο τους στις τοπικές κοινωνίες. Έτσι,  δεν προξενούν εντύπωση οι διάφορες μεταστροφές πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, που ψάχνουν να βρουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα τους.  Ειδικά δε αυτοί οι οποίοι προέρχονται ή πρόσκεινται στην Κεντροαριστερά, έχουν μπερδευτεί σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρουν τι θέση να πάρουν και σε ποια εκδήλωση να πάνε. Και αυτό αποτυπώνεται σε καθημερινή βάση στα πάσης φύσεως κείμενα ή αναφορές τους.

Και, μεταξύ μας, δεν έχουν άδικο. Ο Κουβέλης προσπαθεί να κρατηθεί στη προεδρία της ΔΗΜΑΡ με χέρια και με δόντια. Ο Βενιζέλος παλεύει να μην εξαφανιστεί πολιτικά. Ο Λοβέρδος να μη χάσει τα μεγαλεία και ξαναπέσει στην μαυρίλα. Και οι μεταξύ τους επιστολές να πηγαινοέρχονται….

‘’Αγαπητέ μου Φώτη, χαίρομαι γιατί έστω καθυστερημένα, συμφωνούμε , μπλα, μπλα, μπλα … ‘’, η απάντηση του Βαγγέλη σε επιστολή του μπάρμπα - Φώτη.

‘’Φώτη μου,  πάμε να το ψάξουμε στην κεντροαριστερά μόνοι μας, χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, μπλα, μπλα, μπλα …’’, η αντίστοιχη απάντηση του Αντρέα.

Συμπερασματικά.

Πιστοί φίλοι και οπαδοί κομμάτων, σχηματισμών και μορφωμάτων. Θα συνιστούσαμε να προγυμναστείτε για κυβιστήσεις και λοιπές ''πολιτικές γυμναστικές''. Θα χρειαστούν οσονούπω …