10 Ιουλίου 2014

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ....

Μετά την σημερινή αποχώρηση της βουλευτού Κατερίνας Μάρκου και τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, μια τρίτη ηχηρή απώλεια για τη ΔΗΜΑΡ. Υπέβαλε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος-κίνηση που, ουσιαστικά, ισοδυναμεί με αποχώρησή του- ο μέχρι προ μηνών εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνδέεται με στενή προσωπική και πολιτική φιλία με τον κ. Ψαριανό.

dimoskopisi-vima
Στην επιστολή του προς τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο ο τέως εκπρόσωπος Τύπου , ασκεί έντονη κριτική λέγοντας ότι «το κόμμα παίρνει διαζύγιο από τα στελέχη που το ίδρυσαν» και αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η ΔΗΜΑΡ έφτασε στο 1,23% ακριβώς επειδή ακολούθησε μια γραμμή, την οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έχει πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Αναρωτιέμαι τώρα ποια γραμμή ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ; Μήπως αυτή που εδώ και ένα χρόνο ο Γρηγόρης και πολλοί άλλοι διεκδικούσαμε; Θεωρώ αδιανόητο να διαγράφεται ένας βουλευτής, ο οποίος έχει δικαιωθεί στον απόλυτο βαθμό».

Εάν σε αυτά συνεκτιμηθεί και το ποσοστό που της δίνουν οι 6μηνιαίες τάσεις της MRB και το οποίο ανέρχεται σε 1,6% (!!!) είναι σαφές ότι ο κυρ - Φώτης και ότι του απομείνει τελικά, μας αποχαιρετά .....