22 Αυγούστου 2014

ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ Η ΔΕΞΙΑ !!!!



Σεπτέμβρη περιμέναμε, πιο νωρίς άρχισαν τα όργανα για την επιβίωση της συγκυβέρνησης, μέσα από μια σειρά ‘’περίεργων’’ ,  για τον πολύ κόσμο, μεθοδεύσεων. Έτσι, έχουμε τον Άδωνι (κατά κύριο λόγο) και τον Βορίδη να έχουν αρχίσει τις ‘’άτυπες’’ προσκλήσεις δεξιά και δεξιότερα, προκειμένου να επιστρέψουν ή να μαζευτούν στο ‘’μαντρί’’ (που προσφέρει τη μοναδική εγγύηση για την συνέχιση του Έθνους…), ανεξάρτητοι ή μη βουλευτές. Σε αυτά τα καλέσματα και με τα απαραίτητα ‘’ναι μεν αλλά..’’, ο Χαικάλης και ο Παναγιώτης Μελάς, φαίνονται πρόθυμοι να το συζητήσουν.

Ο Κυριάκος όμως, ο Γιώργος ο Βλάχος και αρκετοί άλλοι, αντιδρούν ήδη δυναμικά. ‘’ Πως θα κάτσουμε δίπλα με αυτούς οι οποίοι μέχρις χτες μας λέγανε προδότες και Γερμανοτσολιάδες ? ‘’ , φωνάζουν σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Από την άλλη η Μαρία Σπυράκη, πρώην δυναμικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν Ευρωβουλευτίς της Νέας Δημοκρατίας, έχει πάρει εργολαβικά την υπόθεση της επιστροφής του Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία.

Σε αυτό το κλίμα είπε και ο Αντώνης να πάει να προσκυνήσει την Παναγιά στην Πύλο, αλλά γκαντεμιά …. Το άτιμο το λουμπάγκο τον καθήλωσε στο Πόρτο Ναβαρίνο.

Το πάρτι άρχισε αδέρφια. Ψυχραιμία και υπομονή. Το έργο θα είναι θρίλερ !!