30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΑ !!!

Πριν αρκετές δεκαετίες, στα πανηγύρια και στις λαικές εκδηλώσεις διάφορων περιοχών , η ατραξιόν με την μεγαλύτερη επιτυχία ήτανε ο ‘’ Γορίλας από τα βάθη της Μαλαισίας’’ !.

Ένα  ανθρωπάκι ντυμένος άγριος γορίλας (πολύ μακράν των σημερινών αποκριάτικων στολών του Jumbo)  και ο εκπαιδευτής του, ο οποίος τον έδειχνε μεν στο πλήθος των πιτσιρικάδων, που τον παρατηρούσαμε με ανοικτό το στόμα, αλλά και που προσπαθούσε να τον ‘’συγκρατήσει’’ να μην μας ‘’επιτεθεί’’, βγάζοντας μια τρομερή κραυγή .. ΠΙΣΩΩΩ ΓΟΡΙΛΑΑΑΑΑ 
 

Αυτό το ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΑ το θυμήθηκα σήμερα, έτσι στο άσχετο, διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για την φαγωμάρα – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , οι οποίοι «τσακώθηκαν» για το ποιος θα συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Ο Βενιζέλος φέρεται να απαίτησε να μην βρίσκεται στις επαφές με την τρόικα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, αφού πρώτα ζήτησε  από τον Χαρδούβελη, να υπάρχουν μέσα στις συσκέψεις και εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.

Ένα αίτημα πρωτόγνωρο το οποίο ουδέποτε υπήρξε στο παρελθόν επί υπουργίας Στουρνάρα. Το αποτέλεσμα ήταν να προκύψει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των συνομιλιών στο υπουργείο Οικονομικών καθώς προέκυψε διαφωνία σε ότι αφορά την σύνθεση της διαπραγματευτικής ομάδας από την πλευρά της Ελλάδας.

Την ώρα που υποτίθεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι πιο σοβαρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σφάζονται για το ποιοι θα συμμετέχουν στις συσκέψεις με τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών !!!

ΠΙΣΩ  ΓΟΡΙΛΕΕΕΣ