Αν αυτά τα λέει ένα υπουργός που λογίζεται μεταρρυθμιστής μπορεί κάποιος να καταλάβει γιατί η χώρα θα συνεχίσει να βυθίζεται και γιατί η κατάληξη για ανεξέλεγκτη χρεοκοπία μοιάζει αναπόφευκτη για τη χώρα μας.

Κανείς δεν τολμά να λάβει οποιαδήποτε οδυνηρή απόφαση ακόμη και αν πρόκειται για πλαστογράφους, καταχραστές ή απλά αργόμισθους...

Η κυβέρνηση δεν τολμά γιατί μετακινούνται οι πελατειακοί ψήφοι πως το ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα «χάδια» προς την πελατεία, την κλεπτοκρατία και την παρασσιτοκρατία είναι το μοναδικό ισχυρό του χαρτί στην διεκδίκηση της εξουσίας.

Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη ψευδαίσθηση πως αν έρθουν στην εξουσία θα καταφέρουν να τα γυρίσουν χωρίς να υποστούν τις συνέπειες του «αφηνιασμού» στον οποίο έχουν εκπαιδεύσει ολόκληρες κατηγορίες του πληθυσμού.

Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη ψευδαίσθηση πως το άνοιγμα στην κοινωνία περνά μέσω της ευλογίας του Πάπα και όχι μέσω της προσέγγισης του διογκούμενου ρεύματος αυτοσυντήρησης της κοινωνίας που θέλει μεταρρυθμίσεις και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της πελατοκρατίας και της κλεπτοκρατίας...

Ο Θεός μαζί σας σύντροφοι...  Στο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύονται επικίνδυνα, κατ΄αρχάς για τον εαυτό τους και μετά για την κοινωνία.
 
 
Πηγή : www.capital.gr