3 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΜΕΝΟΣ !!!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον περίφημο τάφο του Θεμιστοκλή. Εκεί που είχαμε ησυχάσει με τις στήλες, τα επιτύμβια, τους χορηγούς και όλα τα σχετικά, να σου που κάποιοι πάνε να μας το χαλάσουνε !!!

Βγήκε λοιπόν σήμερα δημοσίευμα στην έγκριτη εφημερίδα ‘’Δημοκρατία’’, το οποίο ανατρέπει όλα, όσα κάποιοι πάλευαν για καιρό.

Έτσι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο τάφος του Θεμιστοκλή, ιστορικά και διαπιστωμένα, βρίσκεται στην περιοχή που είναι η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου και μάλιστα, χρόνια τώρα, υπάρχει επιτύμβια στήλη η οποία έχει συντεθεί από κομμάτια των ευρημάτων.
 
Τα αντίστοιχα ευρήματα της περιοχής των Λιπασμάτων (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας),  δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά μια περίεργη μεθοδευμένη διαδικασία.

Διαδικασία η οποία στοχεύει στην επιχειρηματική αξιοποίηση της πειραϊκής ακτής (από ημικρατικό φορέα ....) και όπου ο (κανονικός ?) τάφος του Θεμιστοκλή, θα αποτελούσε ‘’εμπόδιο’’. Με την ‘’επικύρωση’’ του τάφου στα Λιπάσματα, τα εμπόδια αυτά αίρονται !!!

Επιφανείς Πειραιώτες με επικεφαλής απόστρατο ναύαρχο του Π.Ν. ετοιμάζονται για αντεπίθεση , ενώ παράλληλα ετοιμάζεται εκδήλωση για τον ‘’νέο’’ τάφο στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά !!!

Τι γίνεται ρε παιδιά !!!