2 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ (ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ.

Αγαπητέ μας κύριε Αβραμιώτη.

Διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε την επιστολή σας και, παρ’ όλο αυτά, δεν καταλάβαμε τι σας ώθησε σε μια τέτοια απάντηση. Τουλάχιστον σε σχέση με την ανάρτησή μας. Μήπως αφορούσε τίποτα ή κάποιους άλλους ? Ποιος ξέρει ....

Εξ αρχής ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μπαίνουμε στον πειρασμό να δώσουμε απάντηση, (πολύ περισσότερο για να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα (!!!) όπως αναφέρετε) γιατί θεωρούμε ότι δεν οφείλουμε καμία τέτοια απάντηση.

Το κάνουμε γιατί το νεαρό της ηλικία σας (όπως εσείς την αναφέρετε), μας ξύπνησε δικές μας μνήμες και αναμνήσεις, αλλά το κυριότερο γιατί είστε ο πρώτος που μας απευθύνει επιστολή, μετά από 814 δημοσιεύσεις. Αυτό το δεύτερο μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί κάτι μας έδειξε. Και είπαμε να κάνουμε την υπέρβαση.

Λοιπόν αγαπητέ κε Αβραμιώτη.

Δεν σας γνωρίζουμε ούτε κατ’ όνομα, ούτε καθ’ όψιν. Για εμάς είστε ένα απλό όνομα σε ένα κομμάτι χαρτί. ΑΔΑ το λένε και εάν δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό, φροντίστε να το μάθετε γιατί μέσω αυτού, θα μείνετε στα αρχεία της Ελληνικής (αστικής) Δημοκρατίας. Μέσω λοιπόν της ΑΔΑ του Δήμου μάθαμε για την παραίτηση σας και κάναμε την σχετική ανάρτηση, χωρίς καμία άλλη προσωπική αναφορά από αυτές που παραθέτετε, εν είδει σύντομου βιογραφικού σας.

Δεν μας πέφτει λόγος να σχολιάσουμε τις νουθεσίες και παρατηρήσεις που κάνετε για το επίπεδο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως εσείς το εισπράξατε. Είναι θέμα των αναφερομένων να σας απαντήσουν ή να σας αγνοήσουν.

Εμείς θα παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την επιστολή σας ‘’ Παρά ταύτα, μου είναι αδύνατο να αγνοήσω ότι οι σπουδές μου, η προσωπική μου ζωή καθώς και η πολιτική μου δράση αυτή την περίοδο είναι στα Ιωάννινα …. ‘’ ‘’ και σκοπεύω αν και όταν γυρίσω στο Κερατσίνι, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, να ασχοληθώ πολύ ενεργά με το εγχείρημα της τοπικής αυτοδιοίκησης από όποια θέση χρειαστεί. ‘’ και θα εκφράσουμε μια απορία μας. Με αυτά τα δεδομένα, γιατί εκτεθήκατε στην δοκιμασία των δημοτικών εκλογών ?

Έχουμε βέβαια κάποιες δικές μας απαντήσεις, αλλά όπως είπαμε στην αρχή, δεν θα μπούμε σε διαδικασία διαλόγου.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές σας, στα προσωπικά σας και στους πολιτικούς αγώνες σας. Και πιστέψτε μας, μας αρέσει η νεανική ορμή που αποπνέει η επιστολή σας. Αρκεί να μην οδηγείται σε υπερβολές ….
 
(Σ.Σ. Συνάδελφοι του ''ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ", σε εσάς οφείλουμε μια συγνώμη για το βάσανο που σας βάλαμε να συντάξετε απάντηση)