19 Οκτωβρίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ !!!

Παναγιώτης Σαξώνης. Ως ταμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης έκλεψε 17,9 εκατομμύρια ευρώ. Καταδικάστηκε τελεσίδικα και είναι στη φυλακή. Όμως ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να τον πληρώνει ως υπάλληλο διότι από το 2009 προσπαθεί να τον απολύσει και δεν μπορεί!

Προσέξτε το ενδιαφέρον του Δημοσίου για να προστατεύσει τα χρήματα του φορολογούμενου. Αρχές του 2008 ανακαλύφθηκε η υπεξαίρεση. Το πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο έπαυσε τον Σαξώνη από τα καθήκοντά του τον Μάιο του 2009. Εκείνος προσέφυγε στο δευτεροβάθμιο, του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο συνεδρίασε φέτος τον Μάιο, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ!

Επικύρωσε την απόλυση, αλλά ο απατεώνας υπάλληλος προσέβαλε την απόφαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση ο φορολογούμενος θα τον πληρώνει, ακόμα και στη φυλακή!

Ο νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών της Θεσσαλονίκης Χασδάι Καπόν είπε "ως εδώ! Δεν ξαναδίνω δεκάρα τσακιστή στον κλέφτη!" Και, φυσικά, είναι παράνομος!!! Μπορεί ο Σαξώνης να του κάνει αγωγή και να την κερδίσει. Αυτό είναι το κράτος - μαφία που, για να προστατεύσει τους κλέφτες του σιναφιού του, ξέρει πεντακόσιους τρόπους, αλλά για να προστατεύσει τον φορολογούμενο, κανέναν.


Πηγή : Από ανάρτηση του Θ. Τζήμερου.