20 Νοεμβρίου 2014

ALLOU FUN PARK !!!!

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει μπερδέψει με τις ασύντακτες γραμμές του εκτός και εάν, στο δρόμο για την εξουσία, έχει αρχίσει και μαθαίνει καλά τις τακτικές των αστικών κομμάτων. Μόνο που τις μαθαίνει άτσαλα.

Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί , ακούσαμε από τον παμμέγιστο ΣΤΑΘΑΚΗ στον Χατζηνικολάου

'' Φαντάζομαι ότι ανεξάρτητα από το εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν, αν θα βρεθούν ή όχι οι 180, νομίζω ότι η κυβέρνηση πρέπει να πάρει την απόφαση να οριοθετήσει τις εκλογές και να έρθει σε μία συμφωνία η οποία θα ορίζει την ημέρα των εκλογών και θα απεμπλέκει το πρόβλημα αυτό από την εκλογή προέδρου. '' (!!!!)

Και ακούσαμε και από τον Κοντονή (που προσωπικά τον θεωρώ σοβαρό) σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Παραπολιτικά'', άλλη βαρύγδουπη δήλωση.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι “αγκάθι” η προεδρική εκλογή. Η προεδρική εκλογή προδιαγράφεται και η διαδικασία και ο τρόπος από το σύνταγμα. Το σύνταγμα δίνει μια δυνατότητα διάλυσης της Βουλής σε περίπτωση που η Αξιωματική αντιπολίτευση και το σύνολο της αντιπολίτευσης μπορούν να σχηματίσουν έναν αριθμό 121 βουλευτών. Αυτό είναι από τα προνόμια που δίνει το σύνταγμα στην αντιπολίτευση. Επομένως βάζοντας  μπροστά το συμφέρον της χώρας και κυρίως τα συμφέροντα του ελληνικού λαού ο οποίος φτωχοποιείται και βρίσκεται σε απόγνωση, εμείς λέμε ότι συναίνεση για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας  πρέπει να δημιουργηθεί πάνω στα πολιτικά ζητήματα. Αν υπάρχει συναίνεση σε αυτά θα υπάρχει και εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας όμως είναι αδύνατον. Εμείς είπαμε ότι αν επείγει τόσο πολύ να βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας  ας βγει πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά να ξέρουμε ότι το Φεβρουάριο θα πάμε σε εκλογές

Και να σου καπάκι και ο Λαφαζάνης στη Βουλή, να κάνει τη δήλωση :

'' Μία είναι η λύση. Να φύγει αμέσως αυτή η κυβέρνηση. Εδώ και τώρα εκλογές. Καμία συναίνεση για εκλογή Προέδρου από αυτή τη Βουλή. Οι 180 βουλευτές που ζητάτε είναι όνειρο θερινής νυκτός. Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ''.

Γιατί μου θυμίζει κάτι από Allou Fun Park ?