28 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ .....

ΠΟΙΟΙ άραγε φοβούνται το ΠΟΤΑΜΙ και γιατί ? Ένα ερώτημα για το οποίο υπάρχουν πολλές απαντήσεις. Και ας δούμε μερικές απλές. Της σειράς και όχι των αναλυτάδων και των πολιτευτάδων που σε λίγο θα μείνουν χωρίς επίδομα.

ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ.  Σίγουρα ΝΑΙ, γιατί η διαρροή των απομειναριών της τέως καλής ΔΗΜΑΡ, δεν λέει να συμμαζευτεί. Αν δε  βάλουμε και την όποια δυναμική των ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ,  που θα συμπορευτούν μαζί του, είναι κατανοητός ο φόβος και η πρεμούρα τους.

ΠΑΣΟΚΙΣΤΕΣ (υφιστάμενου ΠΑΣΟΚ). Αυτοί έχουν πάθει τη μεγαλύτερη ζημιά, γιατί νέα και αξιόλογα στελέχη την έκαναν νωρίς από τον Μπένυ και παρέμεινα πολιτικά άστεγοι, έως βρουν τη διέξοδο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Άσε που τους έρχεται και ο ΓΑΠ, σε λίγο.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Και αυτοί το φοβούνται γιατί τους κόβει πολύτιμο ποσοστό σοβαρών κεντροαριστερών, οι οποίοι δεν μπορούν να δέχονται και να ανέχονται λογικές, ομάδες και παρέες τύπου Λαφαζάνη.

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Τους κόβει καταγεγραμμένα το καθαρό κεντρώο ποσοστό τους, το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο. Μετά δε την ‘’απομάκρυνση’’ Αβραμόπουλου, από την εθνική πολιτική σκηνή, δεν υπάρχουν δυνάμεις συγκράτησης, με αποτέλεσμα η Ν.Δ.να ολισθαίνει προς τη λαϊκή δεξιά έως και την άκρα δεξιά.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι οι φανερές και κρυφές φωνές πως "το ποτάμι" είναι κατασκεύασμα των μεγαλοεκδοτών και των σκοτεινών χρηματιστηριακών κύκλων (!!!!), στα πλαίσια μιας προσπάθειας, να μην ενισχυθεί με άξια στελέχη τα οποία είτε έχουν αποστασιοποιηθεί, είτε έχουν εγκλωβισθεί πολιτικά.

Και το ωραίο είναι ότι, το περνάνε με τέτοιο τρόπο σε αγνούς αγωνιστές, λες και η διαπλοκή σε ΠΑΣΟΚ και σε ΝΔ (που είναι καταγεγραμμένες και τις ξέρουμε), ωχριούν μπροστά σε ‘’ αυτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ‘’,  που δεν τη ξέρουμε καν. Το γνωστό παραμύθι.... 

Ωραία αυτά τα πολιτικά χούφταλα που προσπαθούν να επιβιώσουν με οποιοδήποτε τρόπο, εκμεταλλευόμενα το μόνο που ξέρουν να κάνουν, μπλα – μπλα –μπλα και καφενειακές αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένης της προβοκάτσιας !!!!

Σε αντίθεση λοιπόν με διάφορες επιστολές ‘’συντρόφων’’ και ‘’αγωνιστών’’ και ''συνοδοιπόρων'' που δημοσιοποιούνται, με στόχο να βοηθήσουν (ίσως και αθέλητα τους) να επιβιώσουν κάποια πολιτικά, παλαιολιθικά κατάλοιπα, εμείς θα πούμε απλά. 
 
 Φιλαράκι αγνόησε τους και προχώρα. Το δικαιούσαι. Και στο κάτω- κάτω, για ποιους αξίζει να βάλεις πάλι πλάτη ? Για ποιους ?  Άστους να πάρουν σύνταξη και ας μην την αξίζουν…..