31 Ιανουαρίου 2015

ΒΡΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ !!!

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εσόδων αποκαλύπτει γιατί παραιτήθηκε

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση.
Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», ο κ. Θεοχάρης αποκάλυψε ότι δέχονταν απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας.

«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: “Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια”», δηλώνει ο κ. Θεοχάρης και προσθέτει: «Δέχτηκα επίσης και απειλητικά σημειώματα. Ήμουν αναγκασμένος να έχω αστυνομική συνοδεία, την οποία ακόμα διατηρώ».

Αναφορικά, με τη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοχάρης προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα έχει ποτέ ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, εάν οι υπεύθυνοι για τη συλλογή φόρων όπως αυτός, δέχονται πολιτική πίεση.

«Ήθελαν από μένα να είμαι επιεικής. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου, αλλά μετά έπρεπε να φύγω. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος, αλλά υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο», δηλώνει ο κ. Θεοχάρης.