7 Μαρτίου 2015

'' ΤΡΥΠΑ '' ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ....

Συντρόφια δεν ξέρω εάν το μάθατε, αλλά στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, υπάρχει ένα παράθυρο επαγγελματικής ανέλιξης, για όσους τουλάχιστον έχουμε τα κονέ μας. Για προσέξτε την είδηση.

'' Τη δυνατότητα να τοποθετούν εθελοντές ως ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες στα πολιτικά τους γραφεία θα έχουν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Στο άρθρο 24 του νομοσχεδίου της Κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «στα πολιτικά γραφεία του Πρωθυπουργού, αντιπροέδρων της Κυβέρνησης και υπουργών επιτρέπεται η ανάθεση καθηκόντων ειδικού συμβούλου για ορισμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα αντικείμενα».

Διευκρινίζεται δε ότι «οι ειδικοί αυτοί σύμβουλοι υπηρετούν εθελοντικά και δεν λαμβάνουν μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών τους». ''

Καλό, εεεε ... Ευκαιρία να τρουπώσουμε και ποιος ξέρει. Ίσως κάποια μέρα ο Κατρούγκαλος να μιμηθεί τον νέο μας Πρόεδρο Παυλόπουλο και να βολευτούμε σε καμμιά θεσούλα στο Δημόσιο. Έτσι γίνονται αυτά. Άντε λοιπόν. Ανοίξτε το SmartPhone και ψάξτε για τηλέφωνα.