19 Απριλίου 2015

ΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ....

Με εκτενή αφιερώματα η RealNews και το Παρόν της Κυριακής επιβεβαιώνουν το μεγάλο έγκλημα Παπανδρέου (που συνέχισαν Παπαδήμος και Σαμαράς) με την πλήρη εγκατάλειψη της συμφωνίας Παυλόπουλου – Ζακ Μπαρό τον Ιούλιο του 2009. Τα τσιτάτα περί «Γκουαντάναμο Καραμανλή» που εξαπέλυε τότε ο Χρυσοχοΐδης, που μετέπειτα μετέτρεψε το κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων της Αμυγδαλέζας σε «Γκουαντάναμο», μόνον δόλο μπορεί να υποκρύπτει. Διαβάστε το ιστορικό:

2008. Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή πετυχαίνει έναν άθλο καταφέρνοντας να αναγνωριστούν τα σύνορα της Ελλάδας ως σύνορα της Ευρώπης και την μόνιμη παρουσία της Frontex για την φύλαξη των Ελληνικών συνόρων. Σε εκείνη την συνέντευξη τύπου βέβαια οι διάφορες σπυράκηδες ρωτούσαν για το Βατοπαίδι! Λες και ήταν από το CNN Turk.

2009. Τον Ιούλιο, ο τότε υπουργός εσωτερικών και νυν ΠτΔ παίρνει αγκαζέ τον επίτροπο Ζακ Μπαρό και τον πάει στον Έβρο για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συμβαίνει στην μάχη των συνόρων. Ο Γάλλος συντηρητικός (απεβίωσε πέρυσι) φανερά συγκλονισμένος εξαπολύει μύδρους κατά της Τουρκίας στα μέσα της χώρας του και αποφασίζει την άμεση εκταμίευση 250 εκ. Ευρώ για την κατασκευή κέντρων υποδοχής στην Ριτσώνα και την Κεραμωτή. Δεν σταματά όμως εκεί. Εισηγείται την άμεση αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ με άμεση αποσυμφόρηση της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Μάλτας, ώστε να μεταφερθούν ισόποσα οι παράνομοι μετανάστες και στις άλλες χώρες της ΕΕ!

Δυστυχώς, οι εκλογές του 2009 κατέστρεψαν τα πάντα. Η συμμορία Παπανδρέου άφησε να πάνε στον βρόντο αυτές οι κατακτήσεις, τα 250 εκ. Ευρώ «εξαφανίζονται» και οι κυβερνήσεις Παπαδήμου – Σαμαροβενιζέλου ακολουθούν. Ρίχνοντας στα σκουπίδια ακόμα και τις προτάσεις του Ζακ Μπαρό που θα ανάγκαζαν την Ευρώπη να ξυπνήσει και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην θωράκιση των Ελληνικών συνόρων.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να συνεχίσει το κεκτημένο του 2009 και να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Όπως επίσης οφείλει να πιέσει την μήτρα του κακού, την Τουρκία να δεχθεί την επαναπροώθηση όσων μεταναστών δολίως στέλνει στην Ελλάδα για να θησαυρίζουν οι τούρκοι δουλέμποροι. Αλλά και για να περνά ένα σωρό πρακτόρων, τζιχαντιστων και άλλων στοιχείων ανωμαλίας που παριστάνοντας τους πρόσφυγες, δολοφονούν γυναικόπαιδα και παίρνουν την θέση και τα δικαιώματα τους.

Τέλος, εκτός από το θέμα των κυνηγημένων γυναικοπαίδων της Συρίας που δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια των Τούρκων φονιάδων, δεν υπάρχει θέση για κανέναν «μάχιμο» στην Ελλάδα. Ούτε ως «πρόσφυγα» ούτε ως «οικονομικό μετανάστη». Όλα τα άλλα είτε είναι φτηνές ιδεοληψίες είτε συνέργεια και μοίρασμα του δολοφονικού χρήματος του δουλεμπορίου που αγοράζει πολιτικούς, λειτουργούς και συνειδήσεις.