8 Απριλίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ !!!!

Ποιος είναι ο κ.Θανάσης Μπέλτσος, δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Ο ίδιος δηλώνει Αν.Γραμματέα των ΑΝΕΛ. Διαβάζω όμως μια ανάρτηση του και επισημαίνω, με δικιές μου υπογραμμίσεις.

«Το βρώμικο ΠΑΣΟΚ παίζει στην Ηλεία μια ακόμη παράσταση σικελικής συμμορίας. Ενώ άφησαν επί χρόνια τον νομό χωρίς λύση στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και αφού εξαφάνισαν εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για το λόγο αυτό ,σήμερα προκλητικά μέσω της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια να βρεθεί λύση και με προκλητική αδράνεια αδιαφορούν για την υγεία 50.000 κατοίκων. Ο Περιφερειάρχης Κατσιφάρας γνωστό κομματόσκυλο οδηγεί το δήμο Πύργου σε στραγγαλισμό κάνοντας παιχνίδια με τα τοπικά σοσσιαληστρικά ντόπερμαν και τον πράσινο αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γεωργιόπουλο που περιμένουν στην γωνία να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.
Αυτοί που επί χρόνια αδιαφόρησαν ,αυτοί που σήμερα έπρεπε να λογοδοτούν στην δικαιοσύνη και να βλέπουν το φως της ημέρα ς πίσω από τα κάγκελα. Μια πόλη κινδυνεύει άμεσα και παρόλες τις προσπάθειες μας και τις κραυγές αγωνίας κανείς δεν ακούει. Ποιός διοικεί την χώρα η συμμορία Σαμαρά -Βενιζέλου ή επιτέλους οι αρμόδιοι υπουργοί ας συμπεριφερθούν ως υπουργοί και ας πάρουν αποφάσεις την στιγμή που πλέον τίθεται θέμα δημόσια υγείας. Επί ένα μήνα ζητάμε λύση. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ξυπνήσουν? Την ώρα που 50.000 συνέλληνες κινδυνεύουν εμείς ασχολούμαστε με την αποφυλάκιση ενός δολοφόνου που την υπαγόρευσε μια μειοψηφία πρακτορίσκων.ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ.»

Άψογος πολιτικός λόγος, μεστός, γεμάτος νόημα και το κυριότερο, γεμάτος μηνύματα. Μπράβο του κ. Αναπληρωτή Γραμματέα των ΑΝ. ΕΛ., εμένα με έπεισε !!!!!!