1 Απριλίου 2015

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΚΗ ....

Την ενόχληση τους εκφράζουν κύκλοι της Συγγρού στο πρόσωπο  του Γιάννη Τραγάκη μετα την πρωτοβουλία να στηρίξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια  των πρωινών αρχαιρεσιών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής  «κατηγορώντας» τον πως δεν ήλθε σε συνεννόηση ως όφειλε με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Πλακιωτάκη.

 Η εκλογή του Προεδρείου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ήταν σήμερα το πρωί με υποψήφια ως Πρόεδρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τραγάκης πήρε μόνος του την απόφαση να στηρίξει την κα Κωνσταντοπούλου με το πρόσχημα ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στήριζε την υποψηφιότητα του Χ.Αθανασίου για τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής.
 
Να σημειωθεί ότι με την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την ένστασή του για την υποψηφιότητα της κ.Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι δεν είναι κομψό να αναλάβει και την Προεδρία της Θεσμών. «Είναι άλλο πράγμα οι γερμανικές αποζημιώσεις και άλλο πράγμα η Θεσμών» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.
 
Πηγή : voicenews.gr