17 Ιουνίου 2015

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ 'ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ' ΑΠΕΤΥΧΕ !!!

Όλα ξεκίνησαν όταν δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο site της Βουλής προκειμένου να προαναγγείλει την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας σημείωνε μεταξύ άλλων ότι θα παραστεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
.
Με τον τρόπο αυτό η κρίσιμη συνεδρίαση κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα πρώτα συμπεράσματα του ελέγχου για την νομιμότητα του δημόσιου χρέους θα αποκτούσε ανάλογο κύρος με εκείνο που είχε η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής όταν και πάλι είχε παραστεί ο κ. Παυλόπουλος. Τουλάχιστον αυτό πίστευε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ωστόσο, συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας έσπευσαν να επισημάνουν ότι ο κ. Παυλόπουλος θα απουσιάζει από τη συνεδρίαση, καθώς εκείνη την ώρα θα συναντάται με τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.

Προσπαθώντας να συγκρατήσουν την  δυσαρέσκεια που επικρατεί στο Προεδρικό Μέγαρο σημείωσαν πως τους προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ενώ είχαν ενημερώσει το γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου από νωρίς το πρωί της Τρίτης για την απουσία του κ. Παυλόπουλου, το δελτίο τύπου της Βουλής που βγήκε το απόγευμα ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όχι μόνο θα παραστεί αλλά και θα μιλήσει!