8 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ....

Όταν τα ΜΜΕ (που είναι η δουλειά τους)  ασκούν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγεται «παραπληροφόρηση». Όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  στοχοποιούν τα ΜΜΕ, βρίσκουν δουλειά.
Έτσι λειτουργεί η εξίσωση με τους «πραιτωριανούς» του κυβερνώντος κόμματος, που επιλέγονται να στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό, με βάση, κριτήριο και προσόν την εξύβριση του «οχτρού».

Κάπως έτσι η Κορίνα Βασιλοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, βρέθηκε να «κοσμεί», το γραφείο τύπου του υπουργείου Εξωτερικών. Παρένθεση: Τα γραφεία Τύπου είναι υπεύθυνα για την αγαστή συνεργασία του εντολέα τους (εν προκειμένω του ΥΠΕΞ), με τους εκπροσώπους του Τύπου. Κλείνει η παρένθεση.

Η περιφερειακή σύμβουλος λοιπόν της κ. Δούρου, διορίζεται την 1η Απριλίου 2015, μετά από απόφαση του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, στο γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, ως δημοσιογράφος.

Είναι η ίδια, η οποία, λιγότερο από έναν μήνα πριν από τον διορισμό της (στις 7 Μαρτίου), είχε στοχοποιήσει τον δημοσιογράφο Κώστα Στούπα και το  Capital.gr, χρησιμοποιώντας ανείπωτες ύβρεις και χαρακτηρισμούς, σε δηλώσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Τότε είχε προκληθεί σάλος στον πολιτικό κόσμο από τη σκαιά επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του capital.gr και του δημοσιογράφου του, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να καταδικάζουν απερίφραστα τις δηλώσεις της.  Γεγονός που και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ρένα Δούρου, ασφαλώς, αρνήθηκαν να πράξουν. Με μισόλογα, η Περιφερειάρχης Αττικής, είχε αποφύγει να καταδικάσει την περιφερειακή της σύμβουλο, ενώ κόμμα και κυβέρνηση «σφύριξαν» αδιάφορα.

Η εξήγηση είναι προφανής. Οι πρακτικές της Κ. Βασιλοπούλου, δεν έτυχαν. Πέτυχαν. Η δυσανεξία που επιδεικνύει η κυβέρνηση σε όσα (όχι πολλά πάντως) ΜΜΕ που αρνούνται να λειτουργήσουν σαν παλαμοκροτητές του θιάσου, απαιτεί και τα κατάλληλα  πρόσωπα για να την εκφράσουν.
Όσο χυδαιότερη η επίθεση στους ανεπιθύμητους, τόσο πιο σίγουρη και η ανταμοιβή.

Δοξάστε, την πρώτη φορά Αριστερά και τους πραιτωριανούς της!

πηγή : lykavitos.gr