11 Ιουνίου 2015

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΕΡΤ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ SHOW !!!

Η ΕΡΤ επέστρεψε στις οθόνες, όπως είχε προαναγγελθεί, με το νέο της πρόγραμμα και καλεσμένη την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ΕΡΤ επέστρεψε στις 6 το πρωί με μουσική υπόκρουση τον εθνικό ύμνο και φόντο την Ελληνική σημαία. Μετά τον εθνικό ύμνο ακολούθησε ένα βίντεο περίπου ενός λεπτού με πλάνα από όλα τα κανάλια της ελληνικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης πριν το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου αλλά και μια σεκάνς από τα σήματα της ΕΡΤ.

Πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε η «ΕΡΤ ενημέρωση» με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά. Σε αυτή την εκπομπή λίγο μετά τις 07:30 και αφού έπεσε το σήμα της ΕΡΤ και ένα βίντεο με αναδρομή στα όλα όσα έγιναν πριν δυο χρόνια, εμφανίστηκε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μοιράζοντας διάπλατα χαμόγελα η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι το «μαύρο ήταν μια σύντομη παρένθεση στη ζωή μας, ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους προσέθεσε «εμπνεύσατε εμάς και εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες, η νίκη δεν είναι μόνο δική σας αλλά και όλου του ελληνικού λαού και της κοινωνίας».