30 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ. ΟΟΟΧΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ !!!!

Και εκεί που είχαμε χαλαρώσει από τις τοπικές πολιτικές διεργασίες και αρχίζαμε να παρακολουθούμε τις κεντρικές πολιτικές εξελίξεις, να σου η ''Λίστα Νικολούδη'' έρχεται να ρίξει λίγο κάρβουνο και να προσπαθήσει να γκριζάρει την εικόνα κάποιων αιρετών.

photographia_1_21Άλλο που δεν θέλανε οι διάφοροι ''ωφελούμενοι'',  να αρχίσουν να πυροβολούν δεξιά και αριστερά, ανάλογα τις προτιμήσεις και τις φιλίες τους.

Έτσι, διαβάζουμε  ''Στον εισαγγελέα ο Λουκάς'', ''έκπληξη ο Τάσος...'', ''πως το έκανε αυτό ο Μιχάλης ; '', ''μη αναμενόμενο από τον Κυριάκο'', ''και ο Αγγελάκας στη λίστα'', ''στη πυρά και ο Παντελής '' και τόσα άλλα επικοινωνιακά βαρύγδουπα λεκτικά.

Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά βρε παιδί μου δεν είναι ένας ή δύο που έκαναν την όποια πιθανή ματσακονιά. 81 είναι και ήδη κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν. Δεν περιμένουμε λίγο να δούμε τι παίζει με καθέναν από αυτούς, αφού έτσι και αλλιώς θα παρέμβει ο Εισαγγελέας ;

Πρέπει όμως να δώσουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Κυβέρνηση. Κατόρθωσε να γυρίσει λίγο την ατζέντα, τόσο όσο της χρειάζεται.

Ποιος συζητάει σήμερα εάν και γιατί παραιτήθηκε ο Χαρακόπουλος ; Ποιος πήρε χαμπάρι ότι από τον Ιούνιο μειώνονται δραματικά οι επικουρικές συντάξεις ; Ποιος κατάλαβε ότι δρομολογήθηκε η διάλυση της (όποιας) ενότητας των  εμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών ; Ποιος έχει καταλάβει τι θα πάνε να ψηφίσουν σήμερα οι Εθνικοί μας Εκπρόσωποι ; ΚΑΝΕΙΣ. Και γιατί άλλωστε ; Οι ΛΙΣΤΕΣ είναι αυτές που μετράνε.... Και να ήτανε τουλάχιστον λίστες μεταγραφών !!!!!

Και εμείς χαλαρά, με την πίτσα στο χέρι (με από όλα παρακαλώ), το απολαμβάνουμε ... Ελλάδα  2014 !!!!!