30 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ = ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ

Ένα από τα ''ψιλά'' του Πολυνομοσχεδίου το οποίο θα αποτελέσει την ταφόπλακα των τελευταίων κομματιών της Ελληνικής Οικονομίας, είναι η δρομολόγηση της κατάργησης των Επιμελητηρίων.

ΓΣΕΒΕΕ. Όχι στο πολυνομοσχέδιο και συγκέντρωση διαμαρτυρίαςΈντεχνα έχουν περάσει στα ψιλά του Πολυνομοσχεδίου δύο, θεωρητικά ευνοϊκές, διατάξεις, οι οποίες υποτίθεται ότι  στοχεύουν να απλοποιήσουν την Επιχειρηματικότητα, αλλά στην ουσία διαλύουν την όποια ενότητα εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών, ευνοώντας το '' καθένας για πάρτη του ..'' και μαντρώνουν και τους εκάστοτε φασαριόζους προέδρους τους.

Συγκεκριμένα, τα Επιμελητήρια (όσο υπάρχουν ακόμη σαν κτίρια μέχρις να περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ), θα χορηγούν άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις που δεν έχουν πληρώσει συνδρομή (σ.σ. Ποιος θα πληρώνει πλέον ;) και μετά την 1/1/2015 θα είναι προαιρετική η εγγραφή των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια (σ.σ. Ποιος θα πηγαίνει να εγγράφεται και γιατί ;).

Είδατε τι ωραία εξίσωση ;  Επιχειρηματικότης = Διάλυση Κέντρων Συσπειρωμένων Διεκδικήσεων !!!

Είμαστε βέβαιοι ότι ακολουθούν, για συμμετοχή στη διαμόρφωση ευνοϊκού περιβάλλοντος επιχειρηματικότητας, οι ενώσεις, τα σωματεία και οι ομοσπονδίες .....