27 Απριλίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ''ΙΣΧΥΡΕ'' ... ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ !!

Το διαβάσαμε και αυτό. Ο Μελισσανίδης στηρίζει τον ΙΣΧΥΡΟ !! Κάτι να πούμε, όπως ο Μαρινάκης τον Μώραλη, η Μέρκελ τον Κελεμίδη, ο Τσίπρας τον Αρσένη, ο Γιούτσος τον Σαλαλέ και άλλα τέτοια πολλά.

Γελώντας ο Βούδας
Το κείμενο της ανάρτησης :

''Γη και ύδωρ δίνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επανεκλογή του νυν δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκά Τζανή μιας που ο στόχος του είναι να  μετατρέψει τις εγκαταστάσεις τηςBP στη Δραπετσώνα σε χαβούζα...

Ήδη έχει περάσει από το Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθηνών φωτογραφική διάταξη υπερ του Μελισσσανίδη χωρίς να γνωμοδοτήσει σύμφωνα με τον νόμο το δημοτικό συμβούλιο και φυσικά χωρίς να επαναστατήσει ο νυν δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής.
Ύποπτος και ο ρόλος του υποψήφιου δημάρχου Ζαχαριά Ζούπη, που ως αντιπολίτευση στάθηκε μόνο στην αύξηση του συντελεστή δόμησης και όχι στο ότι η Δραπετσώνα θα γίνει μια μεγάλη χαβούζα με τοξικά απόβλητα με την διάταξη που πέρασε ο ΟΡΣΑ. ''

(Συνάδελφοι μεταξύ μας τώρα. Διαβάστε πάλι προσεκτικά τις αποφάσεις του ΟΡΣΑ και της Περιφέρειας, γιατί δεν τα λένε έτσι ακριβώς. Ανάποδα είναι.)