25 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ '' ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ '' ....


Το είχαμε επισημάνει προχτές, το λέμε πάλι, μιας και μας επιβεβαιώνουν άρθρα και  δημοσιεύματα των εφημερίδων της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου.  Θερμός Σεπτέμβρης έρχεται, σε πολλά επίπεδα και με ιδιαίτερη ένταση στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Βλέπουμε λοιπόν ολομέτωπη επίθεση της Νίκης Τζαβέλα στον Γραμματέα της Ν.Δ. Παπαμιμίκο , με αρκετά απαξιωτικούς (θα μπορούσε να πει κανείς) χαρακτηρισμούς, αποδίδοντας του στημένες διαδικασίες και προσωπικά κίνητρα, στις εκλογές του Μαΐου.

Βλέπουμε μια κεντροδεξιά εφημερίδα να ξεσπαθώνει στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Καρατζαφέρη στη Ν.Δ., θυμίζοντας τα όσα έχει πει κατά καιρούς για τον Σαμαρά (‘’Πολιτικός απατεώνας’’, ‘’ηθικά ανάπηρος’’, ‘’πολιτικός παλιάνθρωπος’’, ‘’Τρελαντώνης’’, κ.λ.π.). Η επίθεση δε αυτή επεκτείνεται και σε αντίπαλη εφημερίδα,  οποία προωθεί την ιδέα της  ‘’επαναφοράς’’ του Καρατζαφέρη.

Βλέπουμε Ευρωβουλευτές τα Ν.Δ. να ‘’ επιτίθενται ‘’ στην νεόκοπη ευρωβουλευτίνα Μαρία Σπυράκη, για ‘’προκλητή’’ παρεύρεση και ομιλία, στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ στα Καμένα Βούρλα.

Βλέπουμε ‘’δημοσιεύματα’’ που φέρουν τον Αβραμόπουλο να θέλει, εκτός από Επίτροπος, να γίνει και Αντιπρόεδρος της Κομισσιόν. Γεγονός που τον στοχοποιεί με το καλημέρα, απέναντι σε άλλους παλαιότερους Ευρωπαίους ενδιαφερόμενους.

Και έπεται συνέχεια …….