26 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ - ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ...

Όλα τα περιμέναμε, αλλά είχαμε την εντύπωση ότι θα τα κάνανε σιγά – σιγά, ώστε να προλαβαίνουν να περνάνε ''γραμμή'' και να μην τρομάζουνε οι οπαδοί. Έτσι, για να κρατάνε και κάποια προσχήματα, βρε παιδί μου. Τόσο γρήγορα όμως ?

Προσέξτε την παρακάτω απόφαση της Περιφέρειας Αττικής (Δούρου, κ.λ.π.) της 20/11/2014.

ΘΕΜΑ 13ο : Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε εταιρικό σχήμα για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης για την «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοιν. Σ. Επ. και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας».
 
Περίληψη απόφασης:
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε εταιρικό σχήμα για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης πράξης για την «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοιν. Σ. Επ. και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας».  (αρ. απόφασης 408/2014).

 Εάν δεν το καταλάβατε, ή σας φαίνεται κάπως περίεργο, σας το λέμε απλά.

Η Περιφέρεια Αττικής συμφωνεί με το θεσμό των Κοιν.Σ.Επ. και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί, προς αυτή τη κατεύθυνση. Για αυτό κατεβαίνει σε ένα εταιρικό σχήμα μαζί με άλλους (δεν λένε ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, αλλά θα το μάθετε από εμάς την 1/12/2014) , να διεκδικήσουν περί τα 5.000.000€ από τον υπουργό Βρούτση.

Πως σας φαίνεται ? Ξεχάστε τα περί γαλέρας κ.λ.π. του ΣΥΡΙΖΑ, ή τις αντιδράσεις του Λαφαζάνη και λοιπών. Μαθαίνουν τα παιδιά και μαθαίνουν γρήγορα. Τα παίρνουν εύκολα, που λέμε.

Εδώ τώρα θέλουμε να δούμε τις αντιδράσεις των Συριζεοστρεφών δημαρχαίων και των άλλων οπαδών ή συνοδοιπόρων,  που σκιζόντουσαν για το ‘’ ή πρόσληψη ή τίποτα … ’’. Έχει να πέσει πολύ γέλιο…Και πολύ περισσότερο θέλουμε να δούμε εάν υπάρξει καμία αντίδραση (της πλάκας βέβαια), από κάτι πατερούληδες - συνδικαλιστές, μπροστάρηδες και υπέρμαχους των αγώνων των ''σκλάβων εργαζομένων''. Θα τα πούμε πολύ σύντομα συντρόφια .....

(Συμβουλευτικά και μόνο. Παιδιά, τρέξτε να σας ενημερώσουν τι να λέτε για αυτό, γιατί θα σας φάνε οι ίδιοι οι ‘’ δικοί ‘’ σας. Το καταλάβατε καλά, ή να το ξαναπούμε ????).