21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ...

Εκτιμώντας ότι αρκετοί από τους εθνοπατέρες μας περνάνε πολύ δύσκολες ώρες, σχετικά με το τι πρέπει να αποφασίσουν όσον αφορά τη πρόταση - πρόκληση Σαμαρά, η ομάδα μας σκέφτηκε να τους βοηθήσει επιλέγοντας μια σειρά εμψυχωτικών αριστουργημάτων της κλασσικής μουσικής.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αναγκαστήκαμε να προβούμε σε ψηφοφορία για το επιλεγέν τελικά μουσικό είδος. Υπήρξαν φωνές μεταξύ μας που υποστήριξαν ότι, μουσικές εκτελέσεις της τραγουδίστριας κας PAOLA, ή της τραγουδίστριας κας ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ θα ήταν περισσότερο ενδεδειγμένες, αλλά δεν επικράτησαν.  Ας τα απολαύσουν και ο Θεός μαζί τους .....


 
 
(Αυτό ειδικά συνιστάται να το ακούσουν οι έχοντες Rock καταβολές.)
 
 
 
 
 
(Σ.Σ.1  Αυτό που ακολουθεί μπήκε για να ικανοποιηθεί και το αίσθημα της εσωτερικής μας μειοψηφίας. Δημοκρατία έχουμε ντε....)
 
 
 
 
(Σ.Σ.2   Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ...Ο Πολύβιος αναφερόμενος στους Αρκάδες Κυναιθείς, παρατηρεί ότι αυτοί διαφοροποιήθηκαν από τους γενικά φιλόξενους και πράους συμπατριώτες τους, καθώς έπαψαν κάποια στιγμή να ασχολούνται με τη μουσική και το τραγούδι, τα οποία συντέλεσαν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των υπόλοιπων Αρκάδων.)