22 Δεκεμβρίου 2014

PLAN F! - ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ !!!

Για σημειώστε και ένα PLAN F! που φαίνεται να παίζει στους διαδρόμους του Μαξίμου.

Σύμφωνα με σκέψεις των ‘’παιδιών’’, ο Σαμαράς πιθανότατα να μην πάει στην 3η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μετά την 2η, το βράδυ της Τρίτης και τη μη επίτευξη του στόχου των 170  ‘’ΔΗΜΑΣ’’,  θα ανακοινώσει την προκήρυξη εκλογών, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 18 Ιανουαρίου του 2015.

Τι σημαίνει αυτή η απόφαση του Σαμαρά ? Ότι για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας από την επόμενη βουλή θα πρέπει να βρεθούν ξανά 180 ψήφοι και δεν ισχύει η πρόβλεψη για 151 βουλευτές στην πρώτη ψηφοφορία και με σχετική πλειοψηφία (όποιος λάβει τους περισσότερους) στην δεύτερη ψηφοφορία.  

Δηλαδή μηδενίζει το κοντέρ, που σημαίνει ξανά από την αρχή! Εάν δηλαδή δεν εκλεγεί Πρόεδρος με τους 180 μετά από εκλογές, θα έχουμε μετά πάλι εκλογές, τόσο απλά!

Ο Σαμαράς εκτιμά ότι είναι πολύ δύσκολο να συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός βουλευτών από το κόμμα που θα έλθει πρώτο. Αυτή η σκέψη της ‘’ομάδας’’ Σαμαρά ευνοεί και τον Βενιζέλο, γιατί η διεξαγωγή των εκλογών στις 18 Ιανουαρίου στερεί από το κόμμα του Παπανδρέου την δυνατότητα πολλών προεκλογικών συγκεντρώσεων ώστε να γίνει γνωστό στο λαό.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ   ?