1 Μαρτίου 2015

ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ !!!

Δελτίο Τύπου για τις Σκουριές

Κύκλοι του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφραζαν την έκπληξή τους για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές, αφού η απόφαση του Υπουργού, Π. Λαφαζάνη, με την οποία ανακαλείται προς επανέλεγχο η συγκεκριμένη άδεια δεν θίγει κατά κανένα τρόπο τα συμφέροντά τους. Αντίθετα, η απόφαση του υπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί με τον όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο τρόπο το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, κάτι το οποίο πρώτοι οι εργαζόμενοι προασπίζουν για τη ζωή τους, το μέλλον του τόπου τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Η νέα κυβέρνηση είναι πρώτα απ’ όλα κυβέρνηση των εργαζομένων και γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλης προσπάθειας για την προοδευτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ασκεί τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων.
 
(Μετάφραση : Δεν ξέρω εάν υπάρχουν παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες, εγώ όμως το κλείνω προληπτικά. Και εσείς εργαζόμενοι μη φωνάζετε. Για το καλό σας το κάνω. Και εάν μείνετε χωρίς δουλειά, να είστε υπερήφανοι γιατί έτσι διασφαλίζετε το μέλλον το δικό σας, των παιδιών σας και των γειτόνων σας  !!!)