30 Απριλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΛΕΞ (CIPRALEX) ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ & ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ...

(Σ.Σ. Η ανάρτηση αυτή είναι καθαρά χρηστική και δεν συνδέεται με διαφημιστικές ή άλλου είδους καταστάσεις).

Η διαταραχή πανικού χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση απρόσμενων κρίσεων έντονου πανικού ή άγχους όταν οι ασθενείς έρχονται αντιμέτωποι με συγκεκριμένες περιστάσεις ή λόγω του φόβου ότι θα βιώσουν νέες κρίσεις. Συγκεκριμένα το τι προκαλεί τις κρίσεις διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Οι κρίσεις επανεμφανίζονται όταν ο ασθενής αντιμετωπίζει ξανά την ίδια κατάσταση.

Η διαταραχή κοινωνικού άγχους, επίσης γνωστή και ως κοινωνική φοβία, σχετίζεται με τον υπέρμετρο φόβο προς τις κοινωνικές περιστάσεις. Οι ασθενείς τείνουν να αποφεύγουν τις κοινωνικές περιστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν άγχος ή καταπόνηση.

Η γενικευμένη αγχώδης διαταραχή σχετίζεται με υπερβολικό άγχος και/ή ανησυχία. Τυπικά η ανησυχία σχετίζεται με συνήθεις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής.
 
Στην καταπολέμηση αυτών έρχεται να συνδράμει το ΤΣΙΠΡΑΛΕΞ.

 
ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : 

Ορισμένοι ασθενείς με μανιοκαταθλιπτική νόσο είναι δυνατό να εισέλθουν σε φάση μανίας. Η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζεται από ασυνήθεις και ταχέως μεταβαλλόμενες ιδέες, αδικαιολόγητη ευτυχία και υπερβολική φυσική δραστηριότητα. Στις περιπτώσεις αυτές εμπίπτουν και οι αλλαγές στις πολιτικές σας στάσεις ή προτιμήσεις.

Εάν έχετε κατάθλιψη και/ή αγχώδεις διαταραχές μπορεί μερικές φορές να κάνετε σκέψεις να βλάψετε τον εαυτό σας. Στις περιπτώσεις αυτές εμπίπτει και το ''μούντζωμα'' του εαυτού σας. Να φροντίσετε να το προσπεράσετε αναλογιζόμενοι ότι δεν είστε οι μόνοι. Σας ακολουθούν άλλα 2.000.000 κόσμου.
 
Μπορεί να σας βοηθήσει εάν πείτε σε ένα συγγενή ή ένα στενό φίλο ότι έχετε κατάθλιψη ή αγχώδη διαταραχή και να τους ζητήσετε την συνδρομή τους. Μπορείτε να ζητήσετε να σας πουν αν πιστεύουν ότι η κατάθλιψη ή το άγχος σας έχει επιδεινωθεί, ή εάν ανησυχούν για αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Φροντίστε μόνο να μην απευθυνθείτε σε επαγγελματία, συνταξιούχο, άνεργο, επιδοματούχο του ΟΑΕΔ, κυβερνητικό στέλεχος ή μέλος τοπικής οργάνωσης. Δεν θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά.