25 Μαΐου 2015

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ''ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ''

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα για τον Τουρισμό.  Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες κλείνει στις 12.00 το μεσημέρι το εμβληματικό και ιστορικό "Πεντελικό", στην Κηφισιά.  Πριν από λίγο "κατέβηκαν" τα συστήματα κρατήσεων του ξενοδοχείου, ενώ ειδοποιήθηκαν οι πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, να αναζητήσουν άλλο ξενοδοχείο και έως τις 12.00 να έχουν αποχωρήσει από τα δωμάτια. Η ίδια ειδοποίηση έχει δοθεί και στους εργαζόμενους, ότι δηλαδή στις 12.00 σταματά η λειτουργία του ξενοδοxείου και θα πρέπει να αποχωρήσουν.
Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, έχει συντελεστεί η πώληση του ακινήτου του ξενοδοχείου από την μέχρι σήμερα ιδιοκτησία (οικογένεια Βάρδη) στον γνωστό ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, ενώ η επιχείρηση "ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ" εξακολουθεί να ανήκει στους παλαιούς μετόχους.
 
Για να συνεχιστεί λοιπόν η λειτουργία της επιχείρησης, διεξάγονταν διαπραγματεύσεις, μεταξύ της οικογένειας Βάρδη και των νέων ιδιοκτητών του ακινήτου, οι οποίες δεν τελεσφόρησαν. Έτσι αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας του ξενοδοχείου. Δυστυχώς!!!
 
 
(* Μόλις (13:4) το διαβάσαμε σε ανάρτηση φίλου και στο money-tourism.blogspot.com )