26 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΡΕΣ '65

Σε μία σημαντικότατη καταγγελία προχώρησε, χτες το βράδυ ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική του παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό  BLUE SKY, μετά την αποκάλυψη της Βουλευτού Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ., Σταυρούλας Ξουλίδου, πως έχει στη διάθεσή της ηλεκτρονικό μήνυμα στελέχους της Ν.Δ., στο οποίο αναφέρεται, πως, ήδη, έχει δωροδοκηθεί ο Βουλευτής Α' Πειραιά & Νήσων των ΑΝ.ΕΛ., Παναγιώτης Μελάς, προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας! 


Σύμφωνα με τον Π. Καμμένο, η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του κατήγγειλε, πως και η ίδια δέχθηκε χρηματική πρόταση (απόπειρα δωροδοκίας), ύψους 3 εκ. € (!), από στέλεχος της Ν.Δ., προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 180 Βουλευτές και να αποφευχθούν οι πρόωρες Εκλογές.  


Στη συνέχεια, αποφασίστηκε από κοινού από τον κ. Καμμένο και την κα. Ξουλίδου, να "δεχθεί" η Βουλευτής την πρόταση - απόπειρα δωροδοκίας, προκειμένου να "παγιδέψουν" το στέλεχος της Ν.Δ., πράγμα και που έγινε, με το στέλεχος της Ν.Δ., όμως, να μην πραγματοποιεί δύο φορές τη συνάντηση, που είχε συμφωνηθεί.


Σχετικά, με τον κ. Παναγιώτη Μελά, στην εν εξάλλω καταστάσει τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ''ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ'' - αφού αγνοούσε τα όσα αποκάλυψε η κα. Ξουλίδου σχετικά με το πρόσωπό του - προειδοποίησε, πως αύριο το πρωί θα πάρει τα στοιχεία από τη συνάδελφό του και θα υποβάλλει σχετική μήνυση.

Το SHOW αρχίζει ....